home > Ce solutii exista?

CE SOLUTII EXISTA PENTRU

ALERGIILE RESPIRATORII?

6 din 10 persoane cu alergie la acarienii din praful de casa s-au obisnuit cu aceasta conditie:
“Te obisnuiesti cu asta…”, spun ei 1 .
In orice caz, in functie de severitatea alergiei, de impactul sau asupra sanatatii si a calitatii vietii, exista solutii adaptate fiecarui caz in parte.

 

Pentru persoanele care au alergie la acarienii din praful de casa, primul pas pentru imbunatatirea starii lor este consultul la medicul specialist alergolog. Acest specialist are expertiza, experienta si metodele specifice de diagnostic necesare prescrierii unui tratament personalizat fiecarui pacient.

 

Doctor examining childMedicul alergolog evalueaza starea de sanatate a pacientului, gravitatea alergiei, impactul asupra calitatii vietii, ii sugereaza acestuia masurile de evitare a expunerii la alergen si ii prescrie un plan de tratament adecvat. Acest plan poate include un tratament simptomatic care sa atenueze simptomatologia episodului acut dar si un tratament specific care se adreseaza cauzei alergiei: imunoterapia alergen specifica.

.

 

 

 

 

 


[1] Valovirta E. Patients Perceptions and Experience of House Dust Mite Allergy in European Survey. European Respiratory Disease. 2012